top


De Rottige Meente is een schitterend natuurgebied, een karakteristiek en uniek wetland met nationale waarde. Van oorsprong een oude veenpolder en onderdeel van de zuidelijkste gemeente in Friesland: Weststellingwerf.

Tal van culturele gezelschappen vinden in dit waterrijke gebied de inspiratie en de locatie voor hun kunst: cultuur in de Rottige Meente.nl.
top

FarmFest Verdwaalt

Op zaterdag 13 juli 2013 vindt voor de 11e maal het FarmFest summerfestival plaats. Echter, waar normaal gesproken het festival beperkt werd tot het weiland aan de kerkhofslaan 24 in Oldetrijne, zoekt FarmFest dit jaar de intieme sfeer en rust van het naastgelegen natuurgebied 'De Rottige Meente' op. 

Stichting FarmFest heeft een route uitgestippeld over de Veendijk, die evenwijdig loopt aan de Helomavoart. Aan deze route zitten een zestal artiesten volledig akoestisch (zonder versterking) te spelen. Door de combinatie van intieme optredens door de artiesten en de wonderschone natuur die De Rottige Meente ons te bieden heeft, beloofd deze muzikale route een onvergetelijke ervaring te worden. In groepen van maximaal 15 personen wordt de 2,5 kilometer lange route gelopen.
De start van de route is op het FarmFest festivalterrein, Kerkhofslaan 24, Oldetrijne. De eerste route vertrekt om 16:00 uur van het festivalterrein. De totale route duurt zo'n 1,5 tot 2 uur. Meer informatie vindt u op de website www.farmfestverdwaalt.nl.
Terug naar home