top


De Rottige Meente is een schitterend natuurgebied, een karakteristiek en uniek wetland met nationale waarde. Van oorsprong een oude veenpolder en onderdeel van de zuidelijkste gemeente in Friesland: Weststellingwerf.

Tal van culturele gezelschappen vinden in dit waterrijke gebied de inspiratie en de locatie voor hun kunst: cultuur in de Rottige Meente.nl.
top

FarmFest Verdwaalt, een singer-songwriter route door de Rottige Meente

 Zaterdag 13 juli 2013 werd FarmFest weer georganiseerd en trok ruim 750 bezoekers. Ook heeft FarmFest met groot succes een nieuw initiatief georganiseerd onder de naam ‘FarmFest Verdwaalt’ een singer-songwriter route door de Rottige Meente.

In een gelijk al uitverkocht ‘FarmFest Verdwaalt’ liepen ruim 150 bezoekers vanaf het festivalterrein in Oldetrijne in groepen van ongeveer 15 tot 20 mensen langs een route in de Rottige Meente. Zes singer-songwriters acts zaten op diverse plaatsen op de route door de Rottige Meente. Aangekomen bij een singer-songwriter of een muziekgroep speelden deze ongeveer 10 tot 15 minuten waarna de groep verder trok langs de route, op weg naar de volgende singer-songwriter act voor een optreden. De route met alle optredens duurde ruim twee uur. Zo konden de bezoekers genieten van bijzondere optredens van The Given Horse, Chayah van Dieren, Thijs Augusteijn, Town of Saint, Zoof en Jord Brinkhuis. De reacties van bezoekers waren zeer enthousiast. Een goed geluid voor de organisatie van FarmFest Verdwaalt die zelfs een wachtlijst moest aanleggen.

(foto's; Van Klaveren, Van der Broek)
event image
event image
event image
event image
event image
event image

Terug naar het nieuwsoverzicht